top of page

VÅRA BEHANDLINGAR

Vackra bröst handlar inte bara om storlek!

Både kvinnor och män har i århundrade skänkt mången tanke till bröst, både sina egna men även andras.

Som diskussionsämne betraktat är brösten fantastiska i jämförelse med övriga delar på kroppen, det pratas sällan lika mycket om armar och tår som om bröst.

Bröst som objekt är också både debatterade och dokumenterade i fler sammanhang än det mesta annat kring oss, inte bara för sin praktiska funktion utan även för sin form, sitt utseende och ibland som ett politiskt statement.

Bröstens påverkan

Brösten påverkar också många människors vardag och kan helt omedvetet påverka ditt humör. AllT från den tidiga starten på morgonen till duschen och det första klädesplagget och den första spegelbilden.

Samtidigt som stora bröst kan dra oönskad uppmärksamhet till vissa personer, göra val av kläder svårt och ofta begränsa vardagen på olika sätt kan andra kvinnor inget hellre önska än att de har samma problem.

Med stigande ålder påverkas både bröst och decolletage av patina, förutom pigmentfläckar och rynkor tenderar brösten även att tappa storlek och form för varje år som passerar.

Lika mycket som brösten finns i vårt medvetande i unga år så fortsätter brösten att påverka oss även i stor utsträckning genom hela livet.

Du som är intresserad av att uppdatera din byst är du alltid välkommen till oss för bedömning och vägledande rekommendationer.

På våran klinik hjälper våran personal dig!

bottom of page